GRUPPTRÄNING


Ruffie, X-fit och Cirkelpass (Alla pass har begränsat med platser)

Varje vecka hålls gemensamma träningspass i form av Ruffie tillsammans med Peter Gullerström, X-fit med Sofia Arman och Cirkelpass tillsammans med Emma Svärd eller Alexander Larsson. Passen ingår i alla träningskort!

 

Ruffie kombinerar brottning, kampsportsinfluenser och roliga fysövningar. Genom kamp-, par- och individuella övningar tränar vi vår kondition, koordination och styrka. Hjärta och kämparglöd är allt som behövs!

 

I X-fit inspireras vi av crossfitvärlden och kör tillsammans igenom en WOD. Det är ett intensivt pass som kombinerar styrka, kondition och rörlighet. Vi fokuserar på grundrörelser som lyft, kast, drag och hopp. Som belastning används både vår egen kropp och redskap. Alla övningar anpassas utifrån styrka och nivå, så att alla kan utmanas och utvecklas i sin träning.

 

Cirkelpasset ger både styrka och kondition. Vi delar upp oss i x antal träningsstationer som vi sedan växlar mellan under tid. Du väljer själv vilken intensitvitet du vill arbeta i på stationerna efter dina egna förutsättningar. OBS! Cirkelpasset startar under mitten av januari 2018.

 

www.styrkefabriken.se

info@styrkefabriken.se

 

Industrigatan 8

64635 Gnesta

 

Tele: 0703044130

Org- 559109-5442

 

 Copyright @ All Rights Reserved